Halálos baleset Szegeden

iho/közút   ·   2011.10.23. 08:53
Ma hajnalban Szegeden, a Bakay Nándor és Boros József utca kereszteződésében egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy helyi járatú autóbusznak, tájékoztatott az OKF. A busz a telephelyről állt ki, utasokat nem szállított, a sofőr nem sérült meg. A szerb rendszámú autóban két férfi és két nő utazott, ők mind súlyos sérüléseket szenvedtek. Egyiküket, egy tizenkilenc éves lányt a mentők többször is újraélesztettek, de sajnos már nem tudták megmenteni. Ő a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódó hírek

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.