Halálos balesetek estéje

MTI   ·   2013.01.25. 22:24

Meghalt egy járművezető, amikor autójával összeütközött egy másik gépkocsival pénteken a 44-es főúton Békésszentandrásnál. A másik autó sofőrje is megsérült, állapotáról egyelőre nincs pontos információ. A baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a baleset a főút Szarvas és Békésszentandrás közötti szakaszán történt.

A helyszínelés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességben lezárta, a forgalmat Kunszentmárton, illetve Szentes felé terelik el - tette hozzá a sajtószóvivő.

A 44-es főúton Békésszentandrás közelében kisteherautóval ütközött egy személykocsi<br >(fotó: MTI, Donka Ferenc)

Kövesgyűrpusztánál szintén baleset történt, aminek következtében egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor frontálisan ütközött két személyautó a Veszprémet Tapolcával összekötő úton - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Sztanke Zoltán elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint a két sérült közül az egyik súlyos, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, a műszaki mentést a veszprémi tűzoltók és a műveleti csoport végzi.

A kövesgyűrpusztai balesetben egy ember életét vesztette, ketten megsérültek<br >(fotó: MTI, Nagy Lajos)

Daruszentmiklóson egy 78 éves férfit gázolt halálra egy osztrák rendszámú autó - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Németh-Kész Mónika elmondta: az elsődleges adatok szerint a férfi egy autóbusz mögül lépett ki a gépkocsi elé, amely már nem tudta elkerülni az ütközést. Az idős ember a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódó hírek