Hamarosan dönthetnek a Déliről

iho   ·   2016.05.12. 15:45

Lázár János elmondta: nem a félmegoldások híve, így a Déli pályaudvar sorsát is tárgyaló, majdani kormányülésen a teljes bezárást, a páyaudvar helyén kialakító parkot fogja képviselni. Ezzel együtt a Kelenföldi pályaudvar fejlesztését, bővítését támogatja, amely – egy újságírói kérdésre válaszolva mondta – a 4-es metró forgalmát is jelentősen növelné. A Déliről heteken belül megszülethet a döntés.

Újra előkerült a Nyugati pályaudvar rekonstrukciójának, a közelben húzódó parknak a kialakítása is. Az elvi döntés megszületett, a kormány a MÁV-tól várja a választ, milyen forrásból és ütemezés mellett valósítható meg a vágányok lefedése és a zöldfelület létrehozása.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!


Kapcsolódó hírek