Három cégtől vásárolja a vontatási villanyáramot az idén a MÁV

MTI/iho   ·   2016.01.13. 16:18

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. három céget hirdetett nyertesnek a vontatási villamos energia idei szállítására kiírt nyílt közbeszerzésen, az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A szabadpiaci feltételek mellett bonyolított szállítási tenderre öt cégtől érkezett ajánlat. A kiírásban részekre bontották a teljesítést. Négy részt nyert az MVM Partner Zrt., összesen 7 milliárd 150 millió forint értékben. Egy részhez jutott az E.ON Energiakereskedelmi Kft. 1,8 milliárd forint értékben, szintén egy részt nyert meg a Magyar Áramszolgáltató Kft. 2,2 milliárd forintos ajánlattal. Pályázott, de nem nyert a tenderen a JAS Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. és a MET Magyarország Zrt.

* * *

Indóház Online – Hivatlan oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a holdon, a síneken vagy a sínek mellett, a tűzön vagy a vízen történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút MAGYAR VASÚT

Magyar Vasút 2022 Konferencia

T. Hámori Ferenc   ·   2022.10.05. 09:00

Igazságos zöld átmenet? A vasútfejlesztés évtizede? Újabb esély Záhony előtt? # Valtsvasutra – ezeknek a jelmondatoknak a jegyében, 14. alkalommal rendezték meg a vasútszakma legrangosabb fórumát Budapesten.