Hát ez meg?

Vörös Attila   ·   2015.09.06. 21:15
671--P9060028

De legalább már járnak! Bár a Railjet-vonatok nem lépik át a határt, szombat délután óta ismét el lehet jutni a Railjetek időfekvésében Hegyeshalomba mindenféle talált kocsikból álló szerelvényekkel – a posta Bhv-tól kezdve az ÖBB IC-kocsikon át a vegyeskék MÁV-os gyorsvonati kocsikig sokmindennel lehet találkozni... Sajnos állandóak a 30–60 perces késések és továbbutazáshoz a határon át is kell szállni. Tapasztalatunk szerint az osztrák fél nem szeret sokat várni a késő magyar szerelvényre Hegyeshalomban, ilyenkor a Bécs felé továbbutazóknak a következő járatig várniuk kell.

Biatorbágynál halad a 66-os Railjet(-pótló)<br>(fotó: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.