Hattengelyes nagydízel helyett hattengelyes nagydízel

Vörös Attila   ·   2014.04.16. 19:00
IMG_0612__140414_Baja__M62057__400

A Floyd minden héten továbbít néhány tartálykocsit a bajai W.W. Impex iparvágányra. Egy tavalyi siklás óta a 659-es sorozatú gépet nem engedik rá az iparvágányra, ezért a magán-vasúttársaság igyekszik nem ezzel továbbítani a tehervonatát, hiszen ilyenkor a MÁV-Starttól kell rendelni gépet a kiszolgáláshoz. Nem is nagyon találkoztunk a Melákokkal, amíg a Herkules is a Floydnál volt. Mióta a narancs gépet az RTS-nek visszaadták, már nincs akkora választék: ha a Sulzer nem tud Bajára menni, akkor marad az angol dízel. Az LDE1250-es Dácsiákat pedig már nagyon rég láthattuk Baján, egész országot átszelő (Rajka–Celldömölk–Pétfürdő–Baja-viszonylat) vonatokat már nem bíznak a maradék két piros gépre.

Nagyvasak Baján<br>Több képünk is van, kattintson a galériáért!<br>(fotók: Vörös Attila)

Hétfőn is a 659 002-es érkezett meg Bajára öt, rakott tartálykocsival Bátaszék felől. Az iparvágány kiszolgálására az előző héthez hasonlóan szintén a volt Trakciótól rendeltek mozdonyt, az előző heti classic Bobó helyett most a 057-es Szergejt küldték.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek