Hatvankétezer eurót felejtett a vonaton egy idős férfi

iho   ·   2019.05.20. 09:15

A kassai vasúti rendőrség kapitányságához azzal a bejelentéssel fordult egy idős férfi, hogy egy piros táskában nagyobb értékű készpénzt felejtett. A rendőrség azonnal tájékoztatta a vonat személyzetét, ami után a mozdonyvezető meg is találta a keresett táskát. Iratok nem voltak a táskában, viszont összesen hatvanegyezer kilencszáz euró készpénz hevert benne. Az eset jól végződött, az idős úriember visszakapta a pénzét. Amikor megkérdezték tőle, miért utazik ennyi készpénzzel, a rendőröknek azt mondta, hogy a magas banki illeték miatt döntött úgy, hogy kiveszi a bankfiókból az egész élete során megspórolt pénzt. A rendőrség azért ellenőrzi a pénz eredetét.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.