Hétfőtől félpályás útzár lesz Debrecenben

iho/közút   ·   2011.11.09. 14:28

A Debreceni Vízmű Zrt. közműjavítási munkálatai miatt 2011. november 14-én (hétfő) üzemkezdettől a munkálatok végéig a 18Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A 18Y-os járatok a Nagyállomás felé a Széna tértől a Kaskötő utca–Alma utca–Leiningen utca terelőútvonalon közlekednek. (A Nagyállomástól a Széna tér irányába az útvonal változatlan!)

Az autóbuszok a Monostorpályi úton található (Cseresznye utca, Ribizli utca, Málna utca és Pohl Ferenc utca) megállóhelyeket nem érintik.

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 18Y-os autóbuszok Széna téri indulási időpontjai nem változnak, de a terelőútvonalon történő közlekedés miatt a járatok a Klauzál Gábor utca és a Nagyállomás megállóhelyek közötti szakaszon néhány perccel korábban közlekednek.

Az útvonal módosítás ideje alatt a Széna térről 06.50-kor induló rásegítő 18Y-os járat nem közlekedik, a megszokottól eltérően csak egy autóbusz indul, helyette a Monostorpályi út érintett szakaszán közlekedő 48-as járatok tehermentesítése miatt a pluszjárat a 48-as vonalon közlekedik majd.

Az útlezárás a 15-ös és 18-as autóbuszok közlekedését nem érinti.

Kapcsolódó hírek