Hirtelen beköszöntött frissítés – 2. rész

Istvánfi Péter   ·   2013.08.01. 14:00
00

Legutóbb megismerhettük a vaskerekes újdonságokat, most az érdekesebb közutas, hajós és repüléses képeken megyünk végig, a szokásos módon, nagyjából kronológiai sorrendben.

A nemrégiben felkerült képeket időközben rekordgyorsasággal fejtette meg a Fortepan-fórum közönsége. Persze akad még megfejtetlen kép, amikre továbbra is várják a játékos kedvűeket a szervezők.

Oktogon a húszas években jobboldalt egy NAG-MÁVAG 204-es tart a Deák tér felé<br/>A képre kattintva galéria nyílik!<br/>(képazonosító: 32591, a képek forrása a Fortepan-archívum)

Sorozatunk következő részében egy 1956-os különkiadással jelentkezünk.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.