Így vitték el a muzeális villamosokat a Városligetből

Vörös Attila   ·   2016.06.16. 18:50
c80__P6160134

Előző cikkünkben részletesen írtunk arról, hogy délelőtt elkezdték trélekere rakni a Közlekedési Múzeum új csarnokában kiállított öreg tujákat. Az első villamos még délelőtt útra kelt az M3–M0–31-es út útvonalon, a szegedi villamos viszont majd csak éjjel mehet el a Városligetből: az őt vivő tréler túl hosszú és mély. A másik két jármű viszont ráfért egy hosszabb teherautóra, már ezek is Kőbányán vannak. A ledaruzás másnap esedékes, egy Jászberényi úti raktárban fogják a villamosok megvárni az új Közlekedési Múzeumot.

Itt repül a villamos! A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila felvételeiből!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút MAGYAR VASÚT

Magyar Vasút 2022 Konferencia

T. Hámori Ferenc   ·   2022.10.05. 09:00

Igazságos zöld átmenet? A vasútfejlesztés évtizede? Újabb esély Záhony előtt? # Valtsvasutra – ezeknek a jelmondatoknak a jegyében, 14. alkalommal rendezték meg a vasútszakma legrangosabb fórumát Budapesten.