IHO előadás a CsoPában, harmadszor

iho   ·   2017.05.02. 16:43
buszkicsi

Az eddigi előadásokban a vasútri közlekedés és a repülés rejtelmeiről hallhattak az érdeklődők előadást a budapesti CsoPa Playbarban. Harmadik előadásunk – amelyet szakértő kollégánk, Bohus Dávid tart – a magyarországi városi buszokról szól majd, felölelve a több mint egy évszázados történetüket, a lassan-lassan elfogyó Ikarus autóbuszok históriáját, majd a jelen égető problémái és az ezekre adott megoldások következnek, kitérve a lassan talán újjáéledő hazai buszgyártásra és a használt buszok beszerzésére is.

Az előadás május 22-én, 18 órakor kezdődik a CsoPa Playbarban (a volt Új Udvar bevásárlóközpont, III. Bécsi út 38-44.), előzetesen regisztrálni a tok@csopa.hu címen lehet.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.