Ilyen egy vasúti szakvásár Csehországban

iho/vasút   ·   2016.06.18. 18:45
csvn2016_0

Napégés ellen (fotók: railtrains.sk)

Morvasziléziában, Ostravában június 14–16. között rendezték a Czech Raildays 2016 nemzetközi vasúti szakvásárt. A cseh vasútipar legjava most is jelen volt a kiállításon, nem csak vasúttársaságok, de járműjavítók, szolgáltatók, és egyéb vasúti beszállítók is részt vettek a kiállításon.

Mennyivel szebb így egy pályaszám!

Szlovák laptársunk, partneroldalunk, a railtrans.sk ott volt a vásáron, és egy bőséges képriportot készített, amelyből a legfontosabb képeket vettük át, a többi náluk tekinthető meg.

Van egy Siemens-mozdony is a képen!

Nemcsak cseh, szlovák vasútipari cégek képviseltették magukat, de ott voltak az európai nagyvállalatok is, mint a Siemens, AWT, Alstom és mások... A kiállításon mutatták be az Ezüst Nyilat, ČD CARGO új Vectronját és a CZ Loko által felújított EffiLiner 3000-est is.

A párnákat ezúttal nem tesztelték

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek