Ingyenes nosztalgiavillamos jár a debreceni 1-esen

iho/vasút   ·   2015.03.12. 20:22

A Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) tájékoztatása szerint a járatok indulási ideje kapcsolódik a városi, ünnepi rendezvényekhez, megemlékezésekhez. A nosztalgiavillamos március 15-én délelőtt 8 óra 20 perckor és 10 óra 40 perckor indul a Petőfi térről indul, az 1-es vonalon közlekedik, és minden megállóhelyen megáll. Az ünnepi járatokon díjmentesen lehet utazni.

A DKV egyúttal azt is közölte, a nemzeti ünnepen az autóbusz-, trolibusz és villamosjárataink munkaszüneti napra vonatkozó menetrend szerint közlekednek. Ezen a napon az Auchan-járatok sem közlekednek. Az önkormányzata az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulója alkalmából már március 14-én majd 15-én a város több helyszínén ünnepi rendezvényeket szervez, amelyek érinti a közösségi közlekedést is. Szombaton 18.15 és 19.45 között az Egyetem sugárút–Bethlen utca–Déri tér útvonalon fáklyás felvonulás lesz. Az érintett útszakaszon közlekedő villamos és autóbuszok az adott időszakban várhatóan néhány perces késéssel közlekednek majd.

Március 15-én, vasárnap 10.15 és 11.15 között a Piac utca Petőfi tér és Kossuth utca közötti szakaszán lesz felvonulás. Az erre közlekedő autóbuszok, beleértve a Piac utca–Széchenyi utca–Kossuth utca kereszteződésen áthaladó autóbuszok és trolibuszok menetrendjében, a felvonulás miatt szintén néhány perces késésre lehet számítani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek