Innovációs díj, folyamatos növekedés

iho   ·   2014.07.07. 14:49

A párizsi vForum szakmai vásár innovációs trófeáját 2014-ben a GEFCO informatikai rendszerek osztálya nyerte el, elismerésképpen az innovatív számítástechnikai felhőprojektjéért. Az egyedi platform, amelyet különböző üzletágak szolgáltatói számára terveztek meg, rugalmas, hatékony és eredményes kiszervezési modellt jelent.

A 2013-as pénzügyi eredmények alapján a GEFCO Magyarország történelmi jelentőségű, 25 millió eurós forgalmat ért el, ami 14 százalékos növekedést jelent a 2012-es eredményekhez képest. A bejelentésre rendezett konferencián bemutatták a GEFCO új, Európa–Ázsia, különösképp Magyarország és Kína közti multimodális szolgáltatásait.

A GEFCO Törökország megnyitotta új, tízezer négyzetméteres raktárházát Cayirova városában. Az új létesítmény a személyre szabott raktárszolgáltatásokon kívül vámügyintézéssel is foglalkozik. A cég Egyesült Királyságbeli leányvállalata szerződést kötött a Jaguar Land Rover Ltd.-vel egyedi csomagolóanyagok szállítására, az újrafelhasználható műanyag „Magnum Oprimum” tartályok beszállítását a GEFCO NetBox3 rendszere vezérli, amely hozzájárul a valós idejű készletkezelés felügyeletéhez is.

A GEFCO Ukrajna ügyvezető igazgatójának Okszana Jakovlevát nevezték ki.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek