Intercity-bérlet: új szolgáltatás a GYSEV vonalain

Kiss Bertalan   ·   2021.02.23. 18:10
00_gysev_ic-berlet

 

Újabb szolgáltatással válik kényelmesebbé, a menetrendtől és vonatfajtától függetlenebbé az utazási lehetőség a GYSEV vonalain.

Az Intercity-bérlet korlátlan utazásra nyújt lehetőséget a Győr és Csorna közti, valamint a Győr–Répcelak–Szombathely közti viszonylatokon, az IC-vonatok 2. kocsiosztályán.

A bérlet harminc naptári napra vagy adott hónapra egyaránt megváltható bruttó 2500 forintért, és a már ismert dolgozói vagy tanuló bérlettel együtt jogosít utazásra az érvénytartam ideje alatt, de együtt vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Az IC-bérlet személyesen a GYSEV jegypénztáraiban megváltható, a bérlettel bármelyik szabad hely elfoglalható, nincs szükség pót- és helyjegyre, de a vonatok foglaltságáról célszerű utazás előtt tájékozódni a 06/99/577-212 telefonszámon, a pénztárak nyitva tartása alatt. Az ülőhelyek foglaltságáról SMS-ben értesítést kapunk. Az esetleges visszatérítés szintén a díjszabásban foglalt, bérletekre vonatkozó feltételek szerint történik és más, egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

Az Intercity-bérlet 2021. március 1-jétől váltható a GYSEV jegypénztáraiban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek