Ismét Nohab-nyár!

iho   ·   2015.06.26. 16:15
00kicsi

Újra csatasorba áll a 17-es Nohab: június 27-től augusztus 30-ig szombaton és vasárnap egy-egy Tekergő vonatpárt húz a Svédacél, a Déliből 9.40-kor (19792), vissza Tapolcáról 14.42-kor (19793) indulva. A vonaton étkező és kerékpárszállító kocsi is várja az utasokat. A hatvanas-hetvenes évek hangulatát visszahozva Szergej, sőt, Ludmilla-vontatta szerelvénnyel is találkozhatunk az északi parton, a délin pedig többször feltűnik majd az eredeti fényezése szerint visszafestett 1001-es Szili is.

A balatoni különvonatokról és a nyári menetrendről részletesen a MÁV-Start honlapján olvashatunk.

(fotó: Herczeg Gábor)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Nagyvasút Vasút

És mit adhat nekünk a Talgo?

T. H. F.   ·   2024.03.04. 16:35

Bár a kormány a minap második lépcsőben is tárgyalt a magyar vasúti közlekedés versenyképessége szempontjából létfontosságú járműbeszerzésekről és infrastruktúra-fejlesztésekről, egyelőre csak azt tűnik egyértelműnek: egyik esetben sem várhatók gyors megoldások.