Ismét volt egy atomvonat

Vörös Attila   ·   2015.06.03. 18:45
bbaa-DSC03552__150427

Az alábbi cikkekben leírtakhoz képest semmi új nincs, nézzük inkább a képeket! Maga az atomvonat a nyílt vonalon még mindig nincs meg, de a technika haladásával már csak pár év, türelem!

A szerelvényt most a 142-es Csörgő húzta, előfutóként a 321-es Szergej szerepelt. Ugyanez a gép hozta fel még hajnalban a két kormányzati kocsit, a Csörgő gépmenetben ment haza. Az üres atomvonatot hétfőn Dácsiával hozták fel Paksról Dunaújvárosig.

A Sony A7s 64 ezres ISO-val ezt látta hajnali fél 5-kor, higgyük el neki!<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotók: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.