Itt az év végi Nohabláz!

iho   ·   2017.12.29. 16:15
nohabbuzullluss80

Az év utolsó előtti napjáig kellett várnunk a legtöbb vasútbarát szívét megmelengető különvonatok közlekedéséig, a hagyománnyá érett tapolcai nohabozásig. Idén két szerelvény közlekedik négy-négy Nohabbal, a Vulkán Gyors a Balaton Északi partján, míg a Panoráma Gyors a délin. Egyszerre indulnak 8:55-kor Kelenföldről, hogy 12:27-kor egyszerre is érkezzenek meg Tapolcára. A MÁV-Nosztalgia infografikájával mutatjuk a vonatok összeállítását és menetrendjét:

Ezúton is szeretnénk minden utasnak és fotósnak remek élményeket kívánni! Egyben arra kérni, végig tartsák figyelmükben, hogy a vasút veszélyes üzem, a fotózások során ne felejtsék el, hogy a Nohabokon kívül más vonatok is léteznek és járnak a síneken. Gondoljanak egymásra is, ne álljanak egymás képébe! És végül az autós követőknek: plusz egy kép nem feltétlen éri meg az esztelen száguldozást, veszélyes, ráadásul drága büntetést is maga után vonhat. Ha minden jól megy, jövőre és azután a hagyomány folytatódik, így ami fotóhely idén kimarad, jó lehet még jövőre is!

Egyúttal várjuk a fotóikat, videóikat is, minden képet, és filmet megmutatunk! E-mailcímünk: iho@indohaz.hu

Életkép Tapolcáról a tavalyi eseményről (fotó: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek