Karácsonyi és újévi közlekedési rend

iho/vasút   ·   2011.12.21. 17:24

A MÁV-Start felhívja tisztelt utasaink figyelmét, hogy a karácsonyi ünnepek alatt változik a vonatok közlekedési rendje. A személyszállító vonatok a karácsonyi utazásokhoz igazodva december 25-én vasárnap ünnepnapi, december 26-án hétfőn vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

December 27-től már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. A szilveszteri és az újévi közlekedési rendben nem lesz változás, minden nap a meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A közforgalmú menetrendben és az internetes keresőben (Elvira) a 30 és 36 közötti kódokkal megjelölt vonatok az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem közlekednek az ünnepi időszakban különböző napokon. A 39-es kóddal jelölt vonatok a két ünnep között közlekednek.

A tapasztalatok alapján a személyszállító vasúttársaság javasolja kedves utasainak a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menet- és helyjegyek elővételben történő megváltását, illetve az internetes jegyvásárlás valamint az otthoni jegynyomtatás lehetőségét. A közlekedési rendről az utasok indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-Start telefonos ügyfélszolgálatán, a Mávdirekt helyi tarifával hívható 06 40 49 49 49-es telefonszámán, vagy tájékozódhatnak a vasút www.mav-start.hu weboldalán, az Elvira menetrendi keresőben.

Kapcsolódó hírek