Karbantartják a gödöllői HÉV egy szakaszát a hétvégén

MTI   ·   2018.06.07. 12:12

Pótlóbusz jár a H8-as HÉV Cinkota és Gödöllő közötti szakaszán június 9-én és 10-én - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t. A H8E és a H8Y jelzésű pótlóbuszok a 3-as főút mentén haladnak, Mogyoródra és Szilasligetre nem térnek be. Az utasok a kistarcsai kórházhoz a H8E, az Auchan Ligethez pedig a H8Y jelzésű járattal juthatnak el, a pótlóbuszok többnyire a 992-es autóbusz megállóiban állnak meg. Mogyoród és Szentjakab között a H8SZ jelzésű igényvezérelt pótlóbuszjárattal lehet majd utazni. Ez azt jelenti, hogy a járat csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény van. Az utazási szándékot a +36/20-459-9458-as telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulási időpont előtt harminc perccel. Ha regisztrált utasokkal még nem telt meg az autóbusz, a járművezetőnél jelentkezve előzetes bejelentés nélkül is lehet utazni a buszon. A Budapesten kívüli szakaszon a HÉV-menetjegyek érvényesek, és ezek átszállásra jogosítanak az egyik pótlóbuszról a másikra.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.