Katonákat szállító vonat katasztrófája Pakisztánban

iho   ·   2015.07.02. 17:22
00kicsi

Katonákat és harci eszközöket szállító vonat négy kocsija siklott ki egy csatorna fölött átívelő hídon, a pandzsábi Wazirabad városában. A szerelvény a khariani bázisra tartott. Eddig nyolc halottat találtak, köztük a vonaton utazó katonai egység parancsnokát, és legalább négyen eltűntek – adta hírül a tribune.com pakisztáni portálja.

(forrás: MTI)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.