Kényszerleszállást hajtott végre a Ryanair Budapest–Dublin járata

iho   ·   2017.03.06. 19:41
cim3

A Ryanair közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy egészségügyi szükséghelyzet adódott, egy utas betegedett meg, azért kellett a gépnek leszállnia. A gépet az eseménymentes leszálláskor már várták a mentők, akik elsősegélyben részesítették a beteget, a járat hamarosan tovább indul Dublin felé. Hogy a betegnek mi lett a sorsa, Angliában marad-e vagy tovább utazhat Dublinba, arra nem tér ki a közlemény.

Korábban írtuk:

Az eddig csak a legszűkösebb információkra szorítkozó beszámolók szerint a Ryanair FR1024 Budapest-Dublin járatát teljesítő EI-DLE lajstromjelű Boeing 737-es személyzete a transzponderét, válaszjeladóját a szükséghelyzetet jelentő 7700-as kódra állította.

Annyit tudni még, hogy a jelzés az Egyesült Királyság légterében jelent meg, és az utasszállító a London környékén lévő Stansted repülőterén épségben és eddigi hírek szerint probléma nélkül leszállt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek