Kétezer Scania Angliába

iho/közút   ·   2016.01.21. 12:02
eddiestobart0

A Scania történetének eddigi legnagyobb európai megrendelését kapta. A brit üzemeltető, az Eddie Stobart Limited vállalat, valamint társvállalatai, köztük az erdészeti szegmensben dolgozó A.W. Jenkinson Forestry Products, több mint kétezer tehergépkocsit rendeltek meg. A járműveket 2016 márciusától két éven belül szállítja le a Scania. Az ügylet számos márkakereskedést érint az országban az átadási, és a járművekre kötött javítási és karbantartási szerződésekkel kapcsolatban.

(fotók: Scania)

Ez már a negyedik alkalom, hogy az Eddie Stobart Limited, valamint társvállalatai jelentős mennyiségű járművet rendeltek az angol Scaniától. Az első két ügyletet ezer-ezer tehergépkocsi vásárlásáról kötötték 2010-ben, majd 2012-ben, amit 2014-ben egy 1500 példányos megrendelés követett.

– Érthető módon örülünk, hogy a vállalataink között fennálló hosszú távú kapcsolat folyamatosan fejlődik. Nagyon várjuk a rendelés teljesítését, valamint a hozzá kapcsolódó országos szervizfeladatok ellátását – mondta Claes Jacobsson, a Scania angliai ügyvezető igazgatója.

A járművek többségét harminchat hónapos bérleti szerződéssel szállítják le, amely tartalmazza a javítási és karbantartási szerződést is. Az autók Highline fülkés, 410, illetve 450 lóerős Scania G és R szériás modellek.

– A Scania már régóta flottánk fontos szereplője, így öröm számunkra, hogy ismét ezzel a márkával fogunk együtt dolgozni – nyilatkozta William Stobart, az Eddie Stobart Limited vállalat ügyvezető igazgatója. – A Scania nekünk már megmutatta, mennyire gazdaságosan üzemelnek a járművek teljes élettartalmuk alatt, illetve jól ismerjük a kizárólag SCR-technológiával működő 410 és 450 lóerős motorok teljesítményét. Mindezek, valamint a Scania szervizhálózata által nyújtott magas szintű szolgáltatás játszották a legnagyobb szerepet a döntés meghozatalában.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek