Kétpó: már zajlik a rendrakás, de még eltart egy ideig

iho/vasút   ·   2023.07.10. 09:00
13_ketpoi_siklas

A békéscsabai vonalon Tiszatenyő és Mezőtúr között, Kétpónál hétfőn is dolgoznak a műszaki mentésen, a kisiklott kocsik beemelésén és a pálya helyreállításán.

Ezért továbbra sem közlekedhetnek a vonatok azon a szakaszon. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon jelentősen megnő a vonatok menetideje. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Hétfőn egész nap a következő változásokra kell számítani:

  • A Budapestről induló vonatok Szolnokig közlekednek, az utasok Szolnokról a Debrecenig közlekedő Interrégió vonatokkal utazhatnak Törökszentmiklós állomásig. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbusz közlekedik.
  • A Békéscsaba felől a főváros felé tartó vonatok Mezőtúr állomásig közlekednek, az utasok Mezőtúr és Törökszentmiklós között pótlóbusszal utazhatnak, Törökszentmiklós állomásról alkalmas vonattal utazhatnak tovább.
  • A Tiszatenyő állomásra utazók a szentesi vonatokkal utazhatnak.
  • Szolnok és Békéscsaba között az intercity vonatok helyjegy váltása nélkül is igénybe vehetők.
  • A Nyírség, a Tokaj és a Latorca Intercityk mindkét irányban megállnak Törökszentmiklóson, Szolnok és Debrecen között helyjegy váltása nélkül igénybe vehetők.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek