Ki a pofátlanabb?

iho   ·   2014.03.10. 18:43
szeretek0

Az egyik bringás viszont az autó elé állította a biciklijét, és felült az autóra, a fotót a Szeretek bringázni Facebook-oldalra tette ki. A reakció nem maradt el. A kommentek között szemezgettünk.

(Forrás: Szeretek bringázni Facebook-oldal)

Volt aki azt mondta, reméli, nem hajat vágatni ment az autó tulajdonosa, és volt, aki azt kifogásolta, miért fotót tettek fel a bringások, és miért nem rendőrt hívtak. A többség drasztikusabb megoldást javasolt, vagy legalábbis reménykedtek abban, hogy valaki megveri a tulajdonost.

A rendőrök egy idő után megérkeztek és állítólag kérdőre vonták a biciklistát.

(Forrás: Szeretek bringázni Facebook-oldal)

Persze vannak olyan kommentelők is, akik ezt a posztot arra használták ki, hogy a bringások KRESZ-ismereteit kifogásolják.

„Szerettem bringázni, amíg el nem ütött az a ki....ott HÉV, amikor minden létező szabályt lesz..va a tilosban szerettem volna áttekerni! Örülök hogy még élek! (Most már a HÉV-et sem szeretem, mert rájöttem hogy erősebb nálam!)”

(Forrás: Szeretek bringázni Facebook-oldal)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek