Kiégett egy 737-es az utashídnál – videó!

iho   ·   2015.06.17. 10:19
scatcim

A Scat Airlines LY-FLB lastromjelű Boeing 737-300ese a kazahsztáni Asztanából Aktau városába érkezett, rendben beállt az utashídhoz és a gépet elhagyták már az utasok, illetve a visszafelé útra a terminál épületében várakoztak, amikor a gép füstölni kezdett, nem sokkal a pilótafülke mögötti törzsrészen, alul.

Még mielőtt a reptéri tűzoltók megérkeztek volna, a gép nagy lánggal kezdett égni, és mire a tüzet sikerült elfojtani, addigra a törzs teljesen átégett. A felvételek tanúsága szerint a tűz keletkezése után még egy perccel sem próbálta senki akár kézi készülékkel felvenni a harcot a lángok ellen.

Az első jelentések szerint a tüzet a gépen lévő oxigénpalackok egyikének felrobbanása okozhatta. A 737-es nem javítható, az esemény során személyi sérülés nem történt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek