Kigyulladt egy autószerelő üzem Fóton

iho/biztos út   ·   2012.06.05. 08:02

Kádasi Csaba, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta, hogy egy ipari területen fekvő raktárépület gyulladt ki, innen terjedt át a tűz egy 200 négyzetméteres autószerelő üzemre. Összesen 600-700 liter fáradt olaj és más üzemanyag-adalék égett – írja az Index.

A tüzet hétfő estére sikerült eloltani, egy tűzoltó könnyebben megsérült. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: bár a tűzoltó használta a védőfelszerelést, oltóhab került a szemébe. A tűzoltó doktorszolgálat a helyszínen ellátta a férfit, akit kórházba szállítottak.

A katasztrófavédelmi labor helyszíni mérései szerint a levegő szén-monoxid tartalma mindvégig az egészségügyi határérték alatt maradt. Ennek ellenére elővigyázatosságból arra kérték a közeli utca néhány házának lakóit, hogy rövid időre hagyják el lakásaikat, de nemrégiben mindenki hazamehetett – mondta a Pest megyei Katasztrofavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Elfújta a szél

iho   ·   2024.02.05. 10:38

Megrongálódott egy perontető a 30a vonalon a hétfő délelőtti szélviharban, ezért Martonvásár és Kápolnásnyék között csak egy vágányon közlekednek a vonatok.