Két busz is égett Budán

iho/közút   ·   2019.06.26. 13:41
400px_bkv_busztuz

Délután három óra körül egy másik autóbusz, egy turistabusz motortere is kigyulladt Budapesten, szintén Budán. Ez az eset a XII. kerületben, a Szent Orbán téren történt. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és két habosított vízsugárral eloltották a lángokat. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Menthetetlenül, vázig leégett a BKV NGC-148 rendszámú Mercedes Citarója (fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő 137-es autóbusz a főváros III. kerületében, a Farkastorki út és a Királyhelmec utca kereszteződése közelében szerdán kora délután. A Katasztrófavédelem jelentése szerint a tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

A busz tizennégy éves volt, 2015-től dolgozott Budapesten

A szerencsétlenül járt jármű a BKV NGC-148 rendszámú, 2005-ös évjáratú, Mercedes-Benz O530 Citaro típusú autóbusza, melyet 2015-ben használtan, Frankfurtból szerzett be a közlekedési társaság.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.