Kocsonyafesztivál: miskolci terelések

iho/közút   ·   2012.02.22. 17:38
A Kocsonyafesztivál rendezvényei miatt 2012. február 23-án 11:00-tól várhatóan február 27-én hajnal 02:00-ig lezárásra kerül a Corvin és Szentpáli utca az Arany János és a Régiposta utcák közötti útszakasz. Ez alatt az idő alatt forgalomkorlátozásra kell számítani a Corvin és Szentpáli utcák teljes hosszában – tájékoztat az MVK Zrt.

A fenti lezárás miatt a 2-es, 12-es, 22-es, 35-ös, 35É-s, 44-es, a 38-as, a 38B-s és az Auchan-járatok terelt útvonalon (a Görgey, Szemere és Kazinczy utcán) közlekednek. Az autóbuszok a terelt útvonalon található megállókban állnak meg. A Vörösmarty utca és a Centrum megállók helyett a Villanyrendőr és a Hősök tere megállókat tudják igénybe venni az utasok. A fesztivál ideje alatt – a megnyitó felvonulás idejének kivételével – a villamosok a teljes vonalon közlekednek.

A fesztivál megnyitó felvonulása alatt, tehát február 24-én 13:30 és 15:15 között az 1-es villamosok a Malomszög u. és Felső-Majláth között, a 2-es villamosok pedig az Újgyőri főtér és Vasgyár között közlekednek. A felvonulás ideje alatt a Malomszög u. és Tiszai pu. között, a villamosokhoz csatlakozást biztosítva, villamospótló autóbuszok közlekednek. Villamosról villamospótló járatra, vagy fordítva történő átszállásnál a menetjegyek nem sorszámozott végét ismét érvényesíteni kell.

A villamospótlók a felvonulás ideje alatt, valamint havária esetén az alábbi megállókban állnak meg: Malomszög u., Városház tér helyett Erzsébet tér (21-es megálló), Villanyrendőr helyett Szemere u. (21-es megálló), Szinvapark (villamos) helyett Szinvapark (32-es megálló), Soltész N. K. u., Selyemrét, Tiszai pu.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.