Közösségi közlekedés a fővárosban a pünkösdkor

iho   ·   2018.05.15. 13:10

Ismét egy hosszú hétvége áll előttünk 2018. május 19-21. között a pünkösdi ünnepnek köszönhetően. Május 19-én a szombati, 20-án és 21-én pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a fővárosi közösségi közlekedési járatok. A hosszú hétvége két napján, vasárnap és hétfőn a kényelmesebb utazás érdekében a 3-as metró egész nap közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között – írja a BKK közleménye.

A május 19-21. közötti hosszú hétvége két napján, 20-án (vasárnap) és 21-én (hétfőn) az M3-as metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Újpest és a Lehel tér között mindkét nap pótlóbusz viszi az utasokat. Május 19-én (szombaton) az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni. Az M2-es és az M4-es metró mind pénteken, mind szombaton, mind vasárnap hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

Május 19-én a szombati, 20-án és 21-én pedig az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok Budapesten. Az éjszakai járatok a hosszú hétvégén, így május 18-án, 19-én és 20-án éjszaka a hétvégi menetrend szerint közlekednek.

Ha gyorsan, kényelmesen szeretné megtervezni utazását, a BKK továbbra is ajánlja a honlapján, illetve mobilapplikációként is elérhető Futár alkalmazást, amellyel nap mint nap – így a hosszú hétvége napjain is – 0-24 óráig valós idejű adatok alapján tervezheti meg, hogyan éri el úti célját.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek