Lakossági fórumok sora az új motorvonatokról

iho   ·   2015.06.13. 08:45
00kicsi

Az arrafelé utazók már ismerhetik a járműveket, van, ahol régebbi járműveket váltottak fel (például a váci oldalban), máshol (30a vonal) egy ismert típus új járműveivel találkozhattak a közlekedők a mozdonyos személyvonatok helyett. A MÁV-Start mégis úgy gondolja, az új járműveket (és ezzel a vasutat) nem lehet eléggé propagálni. Budapesttől északra indul a sorozat: Vácott a Madách Imre Művelődési Központban június 16-án, kedden, Veresegyházon a Szabadidős és Gazdasági Innovációs Központban másnap, 17-én szerdán ismertetik a járműbeszerezéseket, hallgatják meg a lakossági észrevételeket. A rákövetkező héten a 30a vonalra: 22-én, hétfőn Érdre, a Szepes Gyula Művelődési Házba, majd 30-án, kedden Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Múvelődési Központba költözik az előadássorozat. Mindenhol egyaránt 17 órakor kezdődik a fórum, a részvételi szándékot e-mailben kérik jelezni, a rendezvény előtti napig.

(forrás: MÁV Zrt.)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek