Lesz pálya, lesz villamos

iho   ·   2013.11.26. 16:41

A franciaországi ítéletidő miatt veszteglésre kényszerült a cívis város nyolcadik CAF villamosa, érkezése Debrecenbe november 27-én várható, egy nappal később követi a kilencedik kocsi is. A villamosok érkezésekor a megszokott fogalmi rend lesz érvényben, az Ispotály utca rakodási területét lezárják, a Déli soron és a Salétrom utca–Erzsébet utcai csomópontban rendőri forgalomirányítás lesz.

A vadonatúj 2-es villamosvonalat próbaképp feszültség alá helyezték, egy Ganz-Hunslet KCSV 6-os villamos végig is haladt a pályán. Az új kocsikkal december 20-án indulhat a próbaüzem a várakozások szerint. A kivitelezőnek még rengeteg munkája van – nyilatkozta Nagy Attila, a DKV Zrt, vezérigazgatója a próbameneten – a következő egy hónapban be kell fejezni a megállók építését és az utastájékoztatás felszerelését – írja a dehir.hu.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek