Lime E-mobilitás jegy a GYSEV-nél

iho/vasút   ·   2024.02.14. 08:20
00_gysev_lime

Február 15-étől elérhető a GYSEV jegypénztáraiban a Lime E-mobilitás jegy. Az új termék feloldási díj nélkül kétszer tíz perc elektromosroller- vagy kerékpárhasználatot nyújt a Lime bérelhető elektromos járműveire. A jegyet azok vehetik meg, akik rendelkeznek érvényes vasúti menetjeggyel vagy bérlettel.

A GYSEV és a Lime tavaly áprilisban jelentette be, hogy Sopronban elindítják a bérelhető elektromosroller-szolgáltatást. Első körben kétszázötven e-rollert lehetett bérelni, kilencven parkolási ponton. Az elektromos rollerek bérlése olyan népszerű lett Sopronban, hogy bővíteni kellett mind a járművek, mind pedig a parkolási pontok számát: jelenleg háromszáz elektromos roller bérlésére van lehetőség mintegy száz helyszínen.

A rollerek tulajdonosa és üzemeltetője a Lime, a GYSEV logisztikai szolgáltatóként vesz részt a soproni e-roller projektben: a vasúttársaság munkatársai elektromos autóval végzik a rollerek lemerült akkumulátorainak cseréjét a parkolópontokon.

A február 15-étől elérhető Lime E-mobilitás jegyet azok vehetik meg, akik rendelkeznek valamilyen érvényes vasúti menetjeggyel, vagy bérlettel. A Lime E-mobilitás jegy bármely GYSEV-es jegypénztárban megvásárolható, ára 700 forint, amely 2×10 perc e-roller, vagy e-bike használatot jelent, feloldási díj nélkül.

A jegy mellé járó kupont a Lime alkalmazásban kell aktiválni, melyre az applikáción belül az Akciók/Akciós kód megadása menüpontban van lehetőség. A kedvezmény az aktiválást követő 48 órán belül érvényes, aminek keretein belül két alkalommal, 10-10 perc időintervallumban használható az e-roller vagy e-bikebármely Lime-ponton az országban, feloldási díj nélkül. Tehát, amennyiben egy utas Sopronból, Szombathelyről, vagy más, nyugat-dunántúli helyszínről például Budapestre utazik, a menetjegye, vagy bérlete mellé megveheti a Lime E-mobilitás jegyet, így az aktiválás után a fővárosi Lime járműveket is használhatja 2×10 percre.

A kuponkódok csak egyszer használhatók fel, és nem kombinálhatók egyéb Lime kedvezményekkel, illetve promóciókkal (például Lime Access vagy Lime Pass), beváltásukra 2024. december 31-éig van lehetőség.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek