Lokomoncok: mesekönyv a GYSEV-től

iho/vasút   ·   2024.05.28. 13:40
lokomoncok

A Lokomoncok a fedélzeten – kalandozzunk Zöldföldén! című mesekönyv elsősorban az óvodásoknak és a kisiskolásoknak szól.

A vasút színes, környezettudatos világáról szóló mesekönyvből a gyerekek megismerhetik Zöldfölde lenyűgöző vidékét, amelyen különleges, zöld-sárga vonatok járnak. Itt élnek a parányi, emberi szemnek láthatatlan Lokomoncok: Zinkó, Villő és Rolka, akik varázslatokkal teli, izgalmas utazásra hívják a kicsiket.

A könyv annak az izgalmas napnak a krónikája, amikor Zinkó, Villő és Rolka, a csalafinta Nyüzsi-varázs segítségével, együtt utaznak a szemfüles gyerekekkel, közösen varázsolnak, és rengeteget mesélnek Zöldföldéről és persze a vonatokról.

A Lokomoncok a fedélzeten – kalandozzunk Zöldföldén! egy mesegyűjtemény, amely nem csupán szórakoztat, hanem mesél a vasút színes, környezettudatos világáról, és a gyerekek számára fontos, a mindennapi közlekedéshez hasznos ismereteket is tartalmaz.

A vasúttársaság elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztály, illetve szüleik számára ajánlja a mesekötetet, illetve mindazoknak, akik szeretik a varázslatos történeteket és érdeklődnek a vonatok iránt.

A negyven oldalas keménytáblás mesekönyv ára 3790 forint. Az érdeklődők a szombathelyi és a soproni Utascentrumban, a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton, valamint a GYSEV Webáruházában vásárolhatják meg a különleges mesekönyvet.

(Nyitóképünk forrása: GYSEV Zrt.)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek