Magyar oktatókat tüntetett ki az osztrák környezetvédelmi minisztérium

iho   ·   2017.11.30. 17:33

A BringaAkadémia (Vuelta SE) három oktatója is átvehette az ún. „Klíma aktív” miniszteri szakmai kitüntetést a környezetvédelemben tett tevékenysége elismeréseként Ausztriában. A díjat összesen tizenhárom oktatónak ítélték oda Magyarországról, Ausztriából és Romániából. Az osztrák Mezőgazdasági-, Erdészeti-, Környezetvédelmi- és Vízügyekért Felelős Szövetségi Minisztérium (BMLFUW) minden évben kitünteti azokat a szakembereket, akik szakmai munkájukkal a megújuló energiatechnológia, energiagazdálkodás, valamint klímabarát közlekedési formák területén hozzájárulnak a környezetvédelemhez, és elvégezték a „Klíma aktív” program valamely kurzusát az Easy Drivers Radfahrschule kerékpáros-oktatói képzés keretében.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Zöldút Nagyvasút Környezetvédelem

Eléggé környezetbarát-e a vasút, avagy a közlekedés szén-dioxid-mentessé tétele

iho/vasút   ·   2022.08.05. 15:00

A Midlands Connect szubnacionális közlekedési szervezet vasúti stratégiáért felelős vezetője, Richard Mann elmagyarázza, hogy milyen különböző módokon lehet a vasút szén-dioxid-mentessé tételét megvalósítani Közép-Angliában, és hogy a Midlands hogyan képes megfelelni az ezzel járó kihívásoknak.