Március végétől négyre növeli budapesti járatszámát a KLM

iho/repülés   ·   2016.01.28. 14:57

2016. március 27-től növeli kapacitását a KLM: az Amszterdamból 8 óra 40 perckor Budapestre induló, onnan pedig 11 óra 20 perckor visszatérő járatot 132 férőhelyes Boeing 737-es géptípussal fogják repülni.

"A magyar piac igényeit figyelembe véve nyári menetrendünk egy újabb járattal egészül ki, mellyel immáron napi 4 alkalommal biztosítunk közvetlen kapcsolatot a holland fővárosba. Ezzel a lépéssel újabb ajtókat nyitunk utasainknak számos különleges célállomásra a világ minden táján, így kapcsolva össze Magyarországot a világgal. Az új járatkínálattal egyrészt még kedvezőbb menetrendet biztosítunk teljes utas közönségünk számára, másrészt rövidebb csatlakozási lehetőségeket garantálunk a Schiphol repülőtérről induló hosszú távú járatokhoz." - nyilatkozta Dror Harel, a KLM magyarországi igazgatója.

"A Budapest Airport nevében nagy örömmel üdvözöljük a napi negyedik KLM-járat elindítását Amszterdam és Budapest között. Mindez jelentős mértékben növeli az átszállási lehetőségeket az utazók számára a schipholi repülőtéren keresztül." - jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: "A KLM egész világra kiterjedő útvonalhálózata számos kiváló desztinációt kínál mind az üzletembereknek, mind a turistáknak, már csak ezért is biztos vagyok abban, hogy az új járat rövid időn belül beváltja a hozzáfűzött reményeket és komoly sikert arat a piacon."

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek