Megérkezett az első hosszú CAF

Vörös Attila   ·   2015.07.29. 00:55
400670--IMG_9940

Alig telt el egy hét azóta, hogy a CAF közzétette képeit az első budapesti 56 méteres villamosról, kedd éjjel már meg is érkezett a fővárosba a 2101-es pályaszámú kocsi. Egyelőre három darabban van, a VJSZ-ben legózzák majd össze a vonatot.

Érkezés az Örs vezér terére<br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók: Vörös Attila)

A rövid CAF-ok közben rendületlenül róják a kilométereket, nemsokára meglesz az NKH által igényelt tízezer kilométer. A tervek szerint szeptembertől már utasokat is szállítanak. A rövid CAF-okból harmincöt, a hosszúakból tizenkettő érkezik Budapestre, az 1-es, a 3-as, a 19-es és a 61-es vonalon fognak dolgozni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.