Meghalt egy autóbusz sofőrje Bicskén

MTI/iho   ·   2017.01.06. 20:04

Meghalt a sofőrje egy, az útról lesodródó autóbusznak péntek este Bicskén, az utasok nem sérültek meg - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. Kiss Z. Edward elmondta: a bicskei Batthyány utcában haladó autóbusz vezetője ismeretlen okból - valószínűleg rosszullét miatt - letért az útról és egy ház kerítésének ütközött péntek este.

Bicskén a Batthyány utcában haladó különjárati autóbusz vezetője valószínűleg rosszullét miatt letért az útról és egy ház kerítésének ütközött (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A szóvivő hozzátette: a sofőr a helyszínen életét vesztette, de a busz utasai nem sérültek meg a balesetben. Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetet szenvedett huszonnégy személyes különjárati autóbuszon a sofőrön kívül hat gyermek utazott.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek