Meglőttek egy BKV-s buszsofőrt!

iho/közút   ·   2012.04.26. 08:42

A BKV fődiszpécserének tájékoztatása szerint két méterről, egy gázpisztollyal lőtték meg a BKV 276E jelű autóbuszának sofőrét szerdán – olvasható a hetivalasz.hu-n.

Mezei László fődiszpécser elmondta, hogy az utas egyelőre ismeretlen okból fogta rá a gázpisztolyt a sofőrre. Az eset a cinkotai garázsba tartó buszon történt. A buszvezető a mikrofonon keresztül tájékoztatta az utasokat, hogy végállomás következik, mire a támadó a jegykiadó nyíláson keresztül egy gázpisztolyt fogott a sofőrre – írja a BKV-figyelő blog.

A két méterről indított lövés szerencsére célt tévesztett, a buszsofőr nem sérült meg. A férfit végül a közlekedési cég végállomáson tartózkodó biztonsági őrei fogták le, míg meg nem érkezett a rendőrség. A buszvezető üzemi baleset miatt jelenleg táppénzen van.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.