Merre tovább, kelet-európai repülőterek, légitársaságok?

iho   ·   2015.09.01. 11:15
Ferihegy_cimkep

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói, illetve Kelet-Közép-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, légügyi szakemberei találkoznak szeptember 3-án és 4-én Budapesten, a Boscolo Budapest Hotelben – adja hírül a szervező CEE Aviation Conference and Business Consulting közleménye.

A légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik a globális és kelet-közép-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában.

A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, illetve üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, valamint a média szakembereinek.

A talán egyik leghíresebb légügyi szakember, a magyar származású Stephen F. Udvar-Házy nyitó előadása mellett a légitársasági előadók között szerepel a Ryanair marketingigazgatója, Kenny Jacobs, valamint a Lufthansa európai értékesítési és szolgáltatásokért felelős alelnöke, Heike Birlenbach.

A rendezvényen a régiós repülőtereket képviseli a Bécsi Nemzetközi Repülőtér üzletfejlesztésért és légügyi marketingért felelős alelnöknője, Belina Neumann, a Budapest Airportot Kam Jandu kereskedelmi igazgató, a Rigai Nemzetközi Repülőteret Andris Liepins vezérigazgató és a litván repülőtereket pedig Gediminas Almantas vezérigazgató.

A konferencia további neves szakelőadói között szerepel az International Air Transport Association (IATA) regionális vezetője; a European Regions Airline Association igazgatója; az Anna Aero, az egyik legjelentősebb légügyi szakportál kiadója; a másodlagos jövedelmek specialistája, a Paxport, a Travelport (GDS) és nem utolsó sorban a Google iparági vezetője. Az esemény hazai médiapartnere az Airportal, valamint a lengyel légügyi szakportál, a Pasazer és a nemzetközi Anna Aero is.

A kelet-közép-európai régió jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása nagy hajtóerőt jelent a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. A szervezők célja, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is, olvasható a CEE Aviation közleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek