Nem jár a H6-os HÉV egy szakaszon a hétvégén

iho/vasút   ·   2018.12.04. 11:34

December 8-án és 9-én a H6-os HÉV szerelvényei módosított menetrend szerint, csak Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekednek. A Szigetcsép és Ráckeve közötti, kimaradó szakaszon H6-os jelzéssel pótlóbusz jár majd, a HÉV követési időközének megfelelően. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett.

December 8-án és 9-én pótlóbusz jár a H6-os HÉV helyett Szigetcsép és Ráckeve között (forrás: MÁV-HÉV)

A pótlóbusz olyan megállói, amelyek a HÉV menetrendjében eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból a táblázat szerinti HÉV-állomásoknak felelnek meg:

Pótlóbusz megállója

Díjszabás szerinti HÉV-állomás

Szigetszentmárton, Posta

Szigetszentmárton-Szigetújfalu

Szigetszentmárton, Dózsa György utca

A pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek és bérletek érvényesek. A jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a tíz kilométeres távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek