Nem közlekednek a délnyugati vonatok Nagy-Britanniában

iho   ·   2014.02.10. 10:08
floods2cim

A brit fővárosban vasárnap délután indultak el a vonatok Exeter és Waterloo között. Bridgewater és Castle Cary között a sínek víz alatt vannak, a szakemberek folyamatosan figyelik a változásokat – írja honlapján a brit vasúttársaság.

Dél-Nyugat felől azonban továbbra sem lehet megközelíteni Londont. A kerülő útvonalon sem jobb a helyzet, ott arra számítanak, hogy egész héten nem fog közlekedni egyetlen vonat sem.

(Forrás: networkrail.co.uk)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.