Nem lesz ősztől Belgrád–Budapest-járat

iho   ·   2015.07.07. 12:05

Több más változás mellett a légitársaság a téli menetrendjéből kiveszi a Belgrád–Budapest-járatot, adja hírül a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény.

Az Air Serbia közvetlen lartnacai járata is leáll, de ezt a vonalat ismét repülni fogja a cég a jövő évi nyári menetrend szerint, ugyanakkor Athénon keresztül az Aegean gépei járnak majd Ciprusra code-share üzemben.

A társaság ugyanakkor sűríti a tiranai és bejruti járatait Belgrádból.

A közleményben Dane Kondics vezérigazgató jelzi, a változások lehetővé teszik, hogy az Air Serbia „a legerősebb és hosszú távon is növekedést ígérő” vonalakra koncentráljon, és hogy hálózatát az utasok igényeihez igazítsa.

A légitársaság, amelyben az Etihandnak 49 százaléknyi tulajdonrésze van, 2013-ban alakult, jelenleg tíz keskenytörzsű (A319 és A320), illetve hat légcsavaros-gázturbinás géppel (ATR-72 200 és 500) repül Európa, a mediterrán térség és a Közel-Kelet negyven célállomására.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek