Nemcsak személycsere

iho   ·   2014.09.16. 16:15
00kicsi

Egyszerű személycserénél több van a háttérben: a cseh tulajdonú, Közép-Európában egyre nagyobb forgalmat bonyolító AWT új alapokra helyezte kereskedelmi stratégiáját. Az eredményes fejlődés záloga a tökéletes koordináció, az üzleti partnerek kiválasztása, az óhatatlanul felmerülő piaci szembenállások elkerülése. Az új vállalati szerkezethez igazodva nevezték ki Skierniewski Bogoslavot a magyar leányvállalat kereskedelmi igazgatójának.

Az Ostrava–Dunaújváros vonatokat továbbító, bérelt Negró Kelenföldön<br>(Kemsei Zoltán felvétele)

Az AWT-re jelentkezett vásárlóként nemrég a lengyel PKP Cargo, jelenleg a mintegy tízhetes átvilágítás folyik, a megállapodás elvileg 2014 végére születhet meg. Az erősödő forgalom, a nehéz tehervonatok növekvő aránya igényli az egyre erősebb vonógépeket: az MRCE Dispoloktól bérelt ES64F4-es Negrókon kívül folyamatban van két Transmontana megvásárlása is a román Softronic gyártól.

Az AWT vezérigazgatójával, Gonda Attilával és Skierniewski Bogoslav kereskedelmi igazgatóval készített interjúnkat teljes terjedelmében az Indóház 2014 októberi számában olvashatják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek