Német piacon a Leo Express

iho   ·   2017.08.16. 20:15
00kicsi

Egy héttel az után, hogy kiderült, a Leo Express mozdonyvezetőket keres egy munkaközvetítő oldalon Németországban, megerősítették a hírt: a cseh Leo Express magánvasút veszi át a csődbe jutott Locomore társaság projektjét. A Flixbus jegyvásárlási felületén már meg is jelentek a járatok, amelyek szolgáltatójaként a Leo Express GmbH. van megadva. Éppen a Flixbus lesz a Leo Express partnere a Amarketing terén, valamint a jegyértékesítést is ők biztosítják majd.

Képünk ilusztráció, Korcsmáros Gábor felvétele

Hozzáférhető információk szerint a napi egy vonatpár a reggeli órákban indul Stuttgartból Berlinbe, vissza pedig az esti órákban indul majd. A megállóhelyek és a menetidő megegyezik a Locomore menetrendjében szereplőkhöz, Berlin lichtenbergi pályaudvaráról Frankfurton, Hannoveren és Wolfsburgon át jut el a vonat Stuttgartba. A vonatjegyek árai 9,90 eurónál kezdődnek a teljes szakaszon. A Deutsche Bahn árai ugyanezen a szakaszon ennek a kétszeresei – írja az ekonomika.idnes.cz portál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Mentés

Kapcsolódó hírek