Novembertől nem áll meg a metró a Kossuth Lajos téren

iho   ·   2016.08.11. 13:14

Az épületet várhatóan már szeptemberben kezdik bontani, ám a sarokház földszintjén a metróállomás felszíni létesítményei még novemberig változatlanul megmaradnak – tudta meg az Inforádió. Pontos dátum majd a BKK-val és a BKV-vel megtörtént egyezség után lesz. A metró a bontás okozta balesetveszély miatt halad át az állomáson előreláthatólag három hónapon át. Az épülő új képviselői irodaház és a Parlamant közötti alagút építése miatt a 2-es villamoson is lesznek rövid ideig tartó vágányzárak. A Kossuth lajos tér átalakítását is magában foglaló Steindl Imre Program vezetője, Wachsler Tamás szerint a tér rendezése 2018 szeptemberére lesz kész.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.