Orbán fölmentette Becseyt

iho/közút   ·   2016.02.24. 12:31

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) így kommentálta a történteket honlapján:

„Az Egyesület megítélése szerint 2014 nyarán Becsey Zsolt kinevezésével a közúti közlekedési szakma súlyának megfelelő képviseletet kapott a kormányban, egy olyan elhivatott, a fuvarozók problémáit értő és megértő minisztériumi vezető révén, aki – minden véleménykülönbségünk és vitánk ellenére – nyitottnak bizonyult a magyar vállalkozások versenyképességi szempontjait szem előtt tartó, konstruktív szakmai párbeszédre.

Az MKFE ezúton is köszöni Becsey Zsoltnak a munkáját, és egyben kifejezi abbéli reményét, hogy a jövőben a most leköszönő helyettes államtitkárhoz hasonló, a szakma által elismert és elfogadott, a szakmapolitikai érdekeket hasonló elkötelezettséggel képviselő vezető kerül kinevezésre a megüresedett posztra.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek