Origo: megismétlődött a philadelphiai vonatbaleset?

iho/biztos út   ·   2016.04.03. 20:12

Az origón olvastuk, „kisiklott egy vonat az Egyesült Államokban Philadelphia városától délre – közölte az Amtrak vasúttársaság. Az első jelentések szerint két ember életét vesztette, többen megsérültek. A baleset miatt az Amtrak felfüggesztette a vonatközlekedést az atlanti partvidék kulcsfontosságú, New York és Philadelphia közötti északkeleti vasúti folyosóján.

Az amerikai hatóságok szerint az Amtrak vasúttársaság New Yorkból a Georgia állambeli Savannah-ba tartó szerelvénye 340 utassal és hétfős személyzettel kisiklott, miután nekiment egy markológépnek a Philadelphiától 24 kilométerre lévő Chester településen.”

Szintén az origo emlékezet arra, amiről mi is beszámoltunk annó: 2015 májusában egy figyelmetlen autós hajtott a sínekre ugyanúgy egy Amtrak-szerelvény elé.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek