Örökké tele lesz a tank!

Garai Szakács László   ·   2017.12.27. 13:45
waberer150430_0

A két év alatt mintegy 100 millió liter üzemanyagot szállít a Mol a kamiontársaságnak, amivel a Waberer's legnagyobb belföldi üzemanyag ellátója lett. A két szerződő fél közös, pénteki közleménye szerint a Mol tíz éve szállít üzemanyagot a Waberer'snek, ez idő alatt több mint 300 millió liter üzemanyagot vásárolt tőle a nemzetközi fuvarozó.

Az együttműködés egyik fontos eleme volt, hogy a Waberer's flottája részt vett a nagyméretű gépjárművek üzemanyag-megtakarítását elősegítő Mol XXL diesel üzemanyagok fejlesztésében. A Waberer's Csoport 2017 tavaszán vezette be üzemanyag-megtakarítási programját, amelynek támogatására a Mol minden eddiginél magasabb arányban szolgáltat XXL Dieselt a Waberer'snek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.