Örülhetnek Miskolcon

MTI/iho   ·   2015.02.17. 13:45
BB-IMG_0648__150216

A szokásos viccet el is sütnénk gyorsan, azt nem írták, melyik tavasztól.

A Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatósága kedden az MTI-vel közölte: a kocsikat felújítás után, tavasztól állítják a miskolci térséget kiszolgáló regionális és távolsági forgalomba.

Az első menet az 5-ös Taué volt. Várjuk a Schliereneket Tornanádaskán – ja, nem<br>(fotó: Vörös Attila)

A személykocsikat a MÁV-Start szolnoki járműjavító bázisán újítják fel. A kocsik óránként 140 kilométeres sebességre alkalmasak, tárcsás fékberendezésűek, az ajtózárás központi és sebességfüggő reteszelésű és van fedélzeti hangosításuk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.